'AGÜ Kütüphanem İle Okuyorum Projesi' Yaratıcı Drama Atölye Çalışmalarımızdan kareler

04 Nov 2023

AGÜ Kütüphanem ile Okuyorum projesi ‘ ile Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinden SKH-4 Nitelikli Eğitim ve SKH-10 Eşitsizliklerin azaltılması amaçlarına yönelik faaliyetlerimizi azimle yürütmeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda kütüphanemizi ziyarete gelen Bahçelievler Şehit Duran Bayram İlköğretim Okulu ve öğretmenlerini kütüphanemizde ağırladık. Kütüphane ziyareti sonrası Üniversitemiz Konferans Salonunda misafir öğrencilerimiz halk oyunları ve oratoryo gösterisi sergilediler.Akabinde Daire Başkanımız Öğr. Gör. Selma Mert yönetiminde tüm kütüphane ekibi olarak öğrencilerle birlikte Cumhuriyetin 100.yılına özel bir yaratıcı drama atölyesi çalışması gerçekleştirdik.