JoVE Veritabanı Deneme Erişimi Duyurusu

03 Nov 2022

Değerli AGÜ Mensupları,

"JoVE" veritabanı 30 Kasım 2022 tarihine kadar üniversitemiz deneme erişimine açılmıştır.

JoVE, makalelerin video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı, dünyanın ilk hakemli video veri tabanıdır. Ayrıca, dünyada Etki Faktörü değerine (1.3) sahip olan tek video veri tabanıdır. JoVE içerisinde 15.000’den fazla video makale mevcut olup her ay 150 yeni video eklenmektedir.  Günlük olarak güncellenen JoVE içeriğindeki video makaleler, PubMed/Medline, ChemAbstracts, SciFinder ve Scopus gibi otorite kaynaklar tarafından indekslenmekte; Nature, Cell, PNAS ve PLoS gibi bilimsel çalışmalara yön veren yayınlarda atıf gösterilmektedir.

Erişim Linki: https://www.jove.com/access

Sağlıklı günler dileklerimizle,

AGÜ Kütüphanesi olarak; tüm personelimiz ile her türlü teknik destek, istek ve önerilerinizi sağlamak üzere helpdesk.agu.edu.tr veya kutuphane@agu.edu.tr aracılığıyla sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız