AKBES- Akademik Bilgi ve Eğitim Sistemi Veritabanı Deneme Erişimi Duyurusu

04 Oct 2023

Değerli AGÜ Mensupları,

AKBES- Akademik Bilgi ve Eğitim Sistemi Veri Tabanı, 31.12.2023 tarihine kadar Üniversitemiz deneme erişimine açılmıştır.

AKBES Veri Tabanı :Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora düzeyindeki katılımcılar için her alana özgü Akademik Eğitimler, Mesleki Gelişim Eğitimleri, Eğitmen Eğitimleri içeren ve birçok eğitimde Türkçe- İngilizce dil seçeneği imkânı sunan bir veri tabanıdır.

Erişim Linki: https://akbes.com.tr/

Not: “Eğitimler →Hesabım→ Kayıt Ol ” sekmelerinden bilgilerinizi girerek hesabınızı oluşturmalısınız. Sadece kurumsal mail adresinizle (......@agu.edu.tr uzantılı) üye olduktan sonra mail adresinize gelen doğrulama mailini onaylayarak üyeliğinizi etkinleştirmelisiniz.

İyi günler dileklerimizle,

AGÜ Kütüphanesi olarak; tüm personelimiz ile her türlü teknik destek, istek ve önerilerinizi sağlamak üzere helpdesk.agu.edu.tr veya kutuphane@agu.edu.tr aracılığıyla sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.