Öğrencilerimize Duyuru

23 May 2024

Değerli öğrencilerimiz,

Kütüphanemizde yaşanan yoğunluk nedeniyle çalışma masalarının çanta vb. eşya bırakılmak suretiyle gereksiz meşgul edilmemesini çalışma alanına ihtiyaç duyan diğer öğrencilerimizin mağdur olmamaları adına önemle rica ederiz.

Bundan sonraki süreçte 20 dakikadan daha uzun bir süre eşya bırakılarak gereksiz meşgul edilen masaların ihtiyaç duyan diğer öğrenciler tarafından kullanılabileceğini belirtmek isteriz. Kütüphanedeki çalışma masaları veya sandalyelerde eşyalarınızı bırakmamalısınız. Aksi durumda kütüphanede bırakılan eşyaların sorumluluğu sadece sahibine aittir.

Konunun önemine binaen göstereceğiniz hassasiyet ve iş birliği için teşekkür eder başarılar dileriz.

İyi günler dileklerimizle,

AGÜ Kütüphanesi olarak; tüm personelimiz ile her türlü teknik destek, istek ve önerilerinizi sağlamak üzere kutuphane@agu.edu.tr aracılığıyla sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız