ABI Inform Collection ve ProQuest Dissertions Theses Veritabanları Webinar Duyurusu

28 Oct 2022 - 28 Oct 2022

Değerli AGÜ Mensupları,

27 Ekim 2022 tarihi Perşembe günü,"ABI Inform Collection ve ProQuest Dissertions Theses ​​​"​​​​ veritabanları için kullanıcı eğitim webinarı düzenlenecektir.

Eğitim Kayıt Linki: https://bit.ly/3VGZQyA

Eğitim dili: Türkçe

Saat: 14.00- 15.15

Oturum İçeriği:  ABI/Inform Collection (dünya çapındaki şirketler ve iş trendleri ile ilgili içerikler) ve ProQuest Dissertations Theses (5 milyondan fazla yüksek lisans ve doktora tezi) veritabanlarının içerikleri, İlgili veritabanlarının arama yöntemleri, en ilgili sonuçlar için filtrelendirme özellikleri, indirme, yazdırma, alıntılama gibi birçok özellik hakkında bilgiler verilecektir.

Not: "Vetis" veritabanımızı kullanarak ilgili veritabanlarına erişebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileklerimizle,

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

AGÜ Kütüphanesi olarak; tüm personelimiz ile her türlü teknik destek, istek ve önerilerinizi sağlamak üzere helpdesk.agu.edu.tr veya kutuphane@agu.edu.tr aracılığıyla sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.